Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.03.2018 03:52 - Да се смееш ли да плачеш ли? Гинка Върбакова разходи чанта Ермес в парламента
Автор: elahikari Категория: Политика   
Прочетен: 686 Коментари: 0 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  На официалния сайт на бранда цените варират между 8 и 30 000 долара

За да вдъхне доверие в платежоспособността си, бизнес дамата Гинка Върбакова днес демонстрира положение и в тоалета и аксесоарите, които разходи в парламента за изслушването по сделката на ЧЕЗ.

Купувачката на ЕРП-то очевидно си е взела поука от одумките в социалната мрежа след тв интервютата й по невзрачна жилетка, защото, в контраст със скромното й облекло, днес показа маркови тоалети пред депутатите.

Производителката на зелена енергия от фотоволтаици бе заложила на модерното за сезона млечносиньо. Гинка бе избрала манто в бебешкия цвят с дължина около коляното и елегантна малка черна рокля, макар и с прекалено "вечерно" деколте. Неин придружител, вероятно сътрудник, й помогна да съблече мантото в Зала "Изток" на парламента и я следваше неотлъчно по петите, където и да мръднеше в парламентарните кулоари по време на почивката.
 

Гинка от Пазарджик, каквото нарицателно й лепнаха, заби и черешката на тортата към тоалета - черна чанта от Ермес, според познавачи на модните марки. Справка с цените на бранда показва, че моделите варират между 8 и 30 хил. долара. Чантата е очевидно от класическия модел на марката - "Кели".

Моделът е кръстен на легендарната Грейс Кели.

Вероятно от цялата визия трябва да замирише на доверие към облика й на мастит предприемач от енергийния бранш, който ще отговаря за светлото и топлото на три милиона потребители.

image  
 



Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: elahikari
Категория: Политика
Прочетен: 1833102
Постинги: 2299
Коментари: 1477
Гласове: 1565