Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.07.2021 01:42 - Че има такъв народ е лошо за българския народ
Автор: dobronameren Категория: История   
Прочетен: 2901 Коментари: 14 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Че има „такъв народ“ е лошо за българския народ. Кавичките поставих, за да знаете, че еднозначно визирам партията „Има такъв народ“ с лидер Слави Трифонов.

Няма да изследвам личността на Славито. Защото той не е виновен, че „води Ада със себе си“. След като има последователи, които са съгласни да отидат с Него в ада, винаги ще се намери някакъв учингьолец, дето да ги поведе. Колко са на брой ли? Не ми се коментира. Мога да припомня, че ако е целия народ, става страшно. Хитлерова Германия е христоматиен пример. Сталинският СССР също. И днешната Русия под владичеството на Путин.

Разликите се носят от народа. Германците затова са народ, който е достоен за уважение и следване! Те не можаха да се опазят от загубата, която им предложи Хитлер. Но я преживяха и я надживяха. Записаха в ума и душите си злините, които им донесе увлечението по нацизма, поеха и продължават да носят вината си за това, което причиниха на света, и поради това няма да допуснат повторение на тази срамна страница в историята си. Руснаците са глупав народ за имперските си амбиции. Продължават да тачат своя Сталин, избил най-много бройки именно от тях. Вместо да проумеят, да докажат на себе си и на останалия свят, че са разбрали, че не се става велика нация по този начин, те величаят Путин, копието на Сталин. И пак ще трябва да приемат новата си стара съдба – че не са брашно за европейска дори баница. Жалко за качествата им!

Не искам, не мога да приема моят български народ да избира руския модел! Това е изключително лошо за всички нас. Не може да се намери никаква  извинителна причина, дори да е „структуро-определяща“ от рода на православие, близост в езика и в начина на живот, която да оправдава един такъв народен избор. А съображенията за запазване на суверенитета ни, на гарантиране на живота ни... или злоба, омраза, реваншизъм... са смешни, вредни, злонамерени, пристрастно неразбираеми. Всички, които са избрали да вървят към Ада, са еднакво злепоставени, обречени, излишни, непотребни на хората, живеещи тук на Земята!

Докато не разберем тази истина, нищо и никой не може да ни помогне. Освен ние самите на себе си!

Това се отнася в пълна степен и за емигрантите ни по света. Ако народът ни „се осере“, те, и техните наследници, ще миришат на другите хора доживот „на комунистическо“, а кой дружи с посерковци. Остава им да се отрекат в местния държавен вестник, че са българи.

Е, освен, ако са емигранти в Русия, Кореята на Ун или в държавите на разните други Башарци. Ама гледам, няма много навалица за емиграция на Изток. Всичките „хъшове“ ги тегли на Запад. И на какво се надяват там? Че те, тамошните жители, ако са толкова (били) глупави, защо живеят така добре? Ама върви да обясняваш на тъпи ученигьолци елементарната логика.




Гласувай:
5



Следващ постинг
Предишен постинг

1. batogo - !!!:))) Много точна диагнозе, Добронамерен!
17.07.2021 08:45
Подкрепям изцяло мнението ти. Умните народи се учат от живота, а глупавите страдат от него...
цитирай
2. notfun - :-)) поздрави...
17.07.2021 16:37
ето, това е един мн умен, полезен, и даже кратък пост!!

моите адмирации за автора..
Юлия
цитирай
3. radostinalassa - Не те разбирам...
18.07.2021 15:38
да се откажеш от 80% от народа си е недостойно. А нямаш стособност да ги разбереш.
При комунизма развъждаха белите хора , вероятно за да натрупат богатства чрез труда им. Сега решиха , че хората по света са много и им трябват само биороботи. Такива са априори хо - тъмните , като единствена пречка по пътя на Движението Луцифер са само умните славяни, които слагат съвестта си пред алчността. Рудите са наши наследници, а не метисите и ербините с тюркска кръв. Като изчезнеш от статистиката ще те забравя.



цитирай
4. radostinalassa - Имам няколко правописни ...
21.07.2021 19:31
грешки, но мисълта ми тече по - бързо от писането.
цитирай
5. dobronameren - Боже...
25.07.2021 08:00
естествено, че мисълта ти тече по-бързо от писането. При всички хора е така. Правописните ти грешки нямат нищо общо тука. Ти просто си недоучена. Оттам ти е и грандоманията в постингите и коментариите.
цитирай
6. radostinalassa - Да не беше в нелегалност
03.08.2021 15:15
Аз съм доста учена, но ти учиш от грешните учебници. Ще отречеш ли , че западняците имат тюркска кръв?Не бих повярвала на мазния монголоид, който води сайта Тюркский мир, но така твърди и Платон лукашевич, който е знаел много много езици и е намерил тюркски думи в английския. Оггам идва жестокостта им. Ние не бихме бомбардирали мирни градове, но те са го правили. И са пускали играчки с мини.
Кое точно не е вярно? Пишеш много ангро, което говори за бездилие.



цитирай
7. radostinalassa - Твоята мисъл тече бавно, а писането ти го няма никакво.
04.08.2021 13:45
Който има интуиция не можеш да накараш да чете грешни учебници. Твоята интуиция е на кота малко прераждания. Какво тогава ми се хвалиш? И си твърде хаплив, което е неприятно и затова си в 3 - та глуха. Правилно.
цитирай
8. radostinalassa - Я кажи тикво, кои са....
04.08.2021 18:27
ти актуалните никове?
цитирай
9. dobronameren - Изключително проста жена
07.08.2021 01:31
е "радостина". Никой не може да я дефинира като такава "Тиква" по-добре от самата нея, както прави тя с коментарите си.
цитирай
10. radostinalassa - Напиши нещо грешно, написано от мене
07.08.2021 12:41
Не можеш и си лафиш простовато.
цитирай
11. radostinalassa - Много си простоват
09.08.2021 15:15
И изостанал.
цитирай
12. gardener - "малката проповед" от недоносник на ДС
21.01.2022 09:42
Боже, Господи, какви хора имало и те имат и право на глас и определят наклона на държавата ни. През годините, много съм се смял на разни "исторически" изследвания, какви точно са българите, кога точно ни е започнала историята, колко умни и можещи сме... та, до днес чета и тук дълбоки исторически прозрения на иначе хубави хора, които по някакъв начин се опитват да изкажат истината си, тази истина, за която си мислят, че притежават, знаят и обладават. Не, че нямат право, имат да си пишат в собствените блогове, да си издават книги, но когато започнат война да променят мисленето на другите става страшно. Луцифер, хазарите, дълбоката държава, теорията на конспирацията - това са занимавки за свободни хора, които имат изследователски интерес, а не за гладни и бедни, недоучени и слабо чели индивиди, дори и чели - чели грешни книги и ненужни. Това е като предисловие, както казва застаряващата доносничка "малката проповед". Мисля, че за състоянието на една държавност е важно, кой е този, който и определя параметрите, там народът не се меси или обеществото, зависи от няколко изградени или неизградени личности, които го управляват. Когато личността е добра и ярка, всичко се нарежда добре, та било то и губейки някоя война, когато е боклук(какъвто е нашия днешен силен човек, не става дума за кирчовците) всичко се разпада и народът страда от сметки, цени и липса на достатъчен доход. Борисов бе по-приемлив от цялата днешна злобна група на управляващи, не, че не е подобен, но е добър като човек, генетиката му е добра в сравнение с подобния да речем Рашков, не може завършени мръсници да ни управляват в името на какво ще бъде направено доброто - на самолетите, на следователя с танковата касета, на неясния бизнесмен, управлявал (уж) милиарди на американци, не виждам от какъв зор цялата тази вече наядена просташка гмеж ще си мръдне пръста да промени каквото и да е, те вече са успели да излъжат такива като тази другарка - луциферианка, примерно...
цитирай
13. dobronameren - Не разбирам
21.01.2022 16:24
смисъла на коментара ти, градинарю, нито защо е пуснат тъкмо към този постинг. А аз като не разбирам нещо, преставам да го коментирам, докато не го разбера.
Не разпознавам коя блогър(ка) е "застаряващата малка проповед". Идея си нямам, тя какво прави тук. Познавам notfun (№2) и radostinalassa (от 3 до 11) - и двете са много простовати, но поне Радостина не е подла и не страда от раздвояване на личността.
Използвам случая да напиша, че с batogo ми е полезно да разговарям. И да го попитам - каня се от години, понякога забравям - batogo от "бат Ого" ли идва?
цитирай
14. gardener - обяснение
21.01.2022 21:15
поводът е коментарите на този блогър-ка
11. radostinalassa - Много си простоват
09.08.2021 15:15
И изостанал.
а ДС-то с малките проповеди е Любица Кулезич, която няма нищо общо с цитираната блогърка, но пък моята тоналност леко наподобява климактериалната проза на тази възрастна другарка от ДС в предаването и в Евроком..., как му беше името, това предаване започва с т.н. "малка проповед", предполагам другарката се изживява като духовен водач на определен кръг, духовен, може би защото е духала на много комунисти, когато е била по-млада, знам ли.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: dobronameren
Категория: История
Прочетен: 1873504
Постинги: 669
Коментари: 2593
Гласове: 1611
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031